第三站

Station 3 Cafe
2021-05-04 43 浏览
今日嚟到呢一間好舒服嘅Cafe坐坐,見價錢都唔係好貴,我哋叫咗一個lunch set,同埋幾款小食,另外加錢要咗兩杯嘢飲。主食方面,我哋要咗西班牙鴨胸燴飯,焗飯唔會好乾,鴨胸嘅份量都唔少,配埋三色椒,個味好特別。小食方面,我哋就好貪心,想試幾款唔同嘅小食,分別叫咗蜜糖燒雞翼, BBQ單骨雞翼同埋西班牙香草肉丸。不得不讚,呢度嘅小食真係好出色,份量又唔少,兩碟雞翼都有六隻。蜜糖雞翼係我嘅私心推薦,燒到脆卜卜熱辣辣,一咬落去仲好多肉汁,起級juicy!BBQ雞翼第一次試,單骨好方便食,啱晒啲唔鍾意倫骨嘅朋友,最出色嘅係BBQ醬,雞翼燒到好香脆,點埋個醬就一流!而肉丸就有少少辣辣地,唔會因為太多肉而好濟!飲品方面,我哋叫咗一杯榛子咖啡同埋花茶。咖啡好滑好香,榛子味又唔會搶咗咖啡嘅味道!花茶飲落好舒服有唔同嘅花香味,配返個西餐啱啱好!