2015-09-08 1861 浏览
一直都想試男神jamie oliver既餐廳!滿心期待門口都放左好多雜誌啊裝飾咁 不過就比較多人Book左位都要等入 都等左幾個字 趕時間就唔太建議食 因為都算係食環境既餐廳 要悠閒relax romantic咁食先算係享受。野食喇!先黎左呢個set, 有各款ham,芝士,bacun etc既小食,要讚一讚個芝士!真心好食!唔係度度既芝士都好食,食開鐘意食既就明白!呢個係幾好食架!要讚👍🏻再黎就叫左個hot item,烤雞呢個個樣就okay,但係味道就一般,無咩驚喜。反而個幾塊檸檬仲好食過個主菜😂因為就咁食舊肉唔算好入味,肉質有d鞋身,但係連埋所有配菜叉住一齊食,就okay唔錯的。但整體呢個雞只係一般最後叫左個意粉,味道okay 唔記得左影相就食晒。整體黎講,味道無我平時睇jamie oliver煮食節目咁大吸引力咁驚喜,兩個人500幾蚊左右,如果只係食味道除左個頭盤係好值回票價之外,其他兩樣都一般質素,但係連埋食環境就係幾浪漫既餐廳,鐘意jamie oliver既朋友都值得一試。
一直都想試男神jamie oliver既餐廳!滿心期待

門口都放左好多雜誌啊裝飾咁 不過就比較多人
野食喇!

再黎就叫左個hot item,烤雞
但整體呢個雞只係一般
最後叫左個意粉,味道okay 唔記得左影相就食晒。