坐位好闊落 modern又帶啲植物嘅裝修好有格調✨一班朋友可以揀大枱/圓型sofa位圍坐 圓形位幾有私隱度咁🛋️ 我地揀咗嘅3樣嘢食都有”Flames” 推薦marking(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)👨🏻‍🍳🤳🏻香辣炸雞 $88每粒都香脆有肉汁 都幾辣幾惹味 仲有個醬點唔會太乾👨🏻‍🍳🤳🏻炸魚薯條配他他醬 $158 ❤️‍🔥好大塊炸魚😍 呢種薄炸香脆得嚟唔會令我覺得好熱氣大大負擔成塊炸魚皮脆肉嫩無雪味 配他他醬一流🤤粗薯條都好好食好香 🤤 大推呢個🔥👨🏻‍🍳🤳🏻意式辣肉腸薄餅 $168 ❤️‍🔥好滿意佢個pizza 🥹💗材料有意大利辣肉腸醬,辣沙樂美腸,俄勒岡菜,聖馬札諾蕃茄,mozzarella cheesePizza個餅底好食個邊脆得嚟唔會太硬滿滿嘅sauce同salami sausage 辣辣咸感咁 又有蕃茄嘅開胃酸甜 👦🏻都讚好食🥰👨🏻‍🍳🤳🏻Tropical Punch $68偏甜嘅fruit punch好好飲🍹🥰好食到我地已經決定搵個weekend再食🤤
坐位好闊落 modern又帶啲植物嘅裝修好有格調✨

👨🏻‍🍳🤳🏻香辣炸雞 $88