行銅鑼灣經過見到Lee間和風嘅pancake輕食店,比佢門口個靚靚秋葉樹吸引左入去💕裝潢方面,整個店都係行和風日系路線,水泥地板,木系傢俬,旁邊有石路,井同樹,好有日本廟宇庭院嘅感覺⛩️有少少去左日本嘅感覺😌PancakeSenmon以無麩資日式pancake為主,聽講係以全日本食材及獨家研發技術為製作出具日本風味之pancake,咁又點可以唔試d pancake呢🥰野食方面我地叫左◽️𝓶𝓸𝓷𝓽 𝓫𝓵𝓪𝓷𝓬 𝓹𝓪𝓷𝓬𝓪𝓴𝓮 $148Lee個pancake係可以自選口味,好貼心,我選左黑朱古力,每條黑朱古力條入口即溶,好滑好軟綿,夾埋冰凍焙茶雪糕同埋pancake係好夾,因為有個雪糕,食落更清新,唔會好膩🤤超正啊◽️焙茶/抹茶富士山 $48首先兩杯嘅奶蓋都超級濃厚,超滑🤤抹茶味比較甜d,而焙茶味就會帶點甘甜,真係茶控必試啊💕💕💕◽️吉列黑豚玉子丼 $138吉列黑豚有三件,外皮炸得脆,入面嘅肉都好鬆軟,鍋入面仲有蛋拌飯🤤米飯喺日本米,好香好有咬口,不過偏軟身🍚Lee個set仲連埋沙拉同玉米湯,玉米湯比較甜,個人覺得撈落d飯食就fit曬啦🥰總括來講,我會再去食其他pancake🥰

野食方面我地叫左

◽️𝓶𝓸𝓷𝓽 𝓫𝓵𝓪𝓷𝓬 𝓹𝓪𝓷𝓬𝓪𝓴𝓮 $148

◽️焙茶/抹茶富士山 $48

◽️吉列黑豚玉子丼 $138

總括來講,我會再去食其他pancake🥰