這家韓式餐廳, 之前試過其他分店,環境同食物質素,都有一定水準!👍😋原來旺角都有分店,位置仲非常方便,一於約朋友去試下喇!🔍🧐餐廳門口坐咗隻超大啤啤熊迎賓,入口有一幅奪目、七彩繽紛愛情鎖牆,室內滿天浪漫閃閃星光,播著充滿動感的韓團勁歌! 🧸🌟💞餐廳面積,真的,比我想像中大一倍,座位十分充足,環境相當闊落,非常舒適! 😊🥰食物方面, 有好多選擇,除咗有我必食嘅炒年糕之外,仲有韓式炸雞、紫菜飯捲、炸醬麵、海鮮煎餅等等,各樣韓國人氣美食任你揀! 🥘🧀🍗🦑🦐今次同樣點咗相當吸引嘅韓式炒年糕,加一個烤牛肉炒粉絲, 一份少食,甜薯芝士條,加兩杯凍飲。🤤🤤💖 ✨ 豬肉炒年糕呢個我每次都必食,食材相當豐富,除咗有豬肉之外,仲有韓式魚糕、蔬菜,加韓式辣醬,微微辣,非常惹味! 🐷🥬🥕🌶旁邊有粟米水牛車打芝士、紫菜飯、菠蘿、辣炒泡菜等,包你食得開心! 🧀🍍💖 ✨ 烤牛肉炒粉絲唔食得辣就啱喇,呢個完全唔辣,好好味!🥢😋烤牛肉薄切唔韌又惹味,配菜好足料,粉絲軟硬度啱啱好夠彈牙,整體非常美味!🐮🍄💖 ✨ Sweet Potato Cheese Stick甜薯真係好甜,加熱辣辣軟心芝士,外脆內軟,香濃惹味!🍠🧀👍💖

原來旺角都有分店,位置仲非常方便,一於約朋友去試下喇!🔍🧐

💖 ✨ 豬肉炒年糕

💖 ✨ 烤牛肉炒粉絲
唔食得辣就啱喇,呢個完全唔辣,好好味!🥢😋

💖 ✨ Sweet Potato Cheese Stick
甜薯真係好甜,加熱辣辣軟心芝士,外脆內軟,香濃惹味!🍠🧀👍

💖.✨ OUTDARK ADE
佢哋嘅飲品調校得好出色,唔會太甜,夠冰涼,食辣嘢之後飲就更加舒服!🧊🍹

整體而言,環境舒適,食物及飲品有水準。伴隨輕快音樂 ,令整個環境充斥著愉快氣氛,非常享受!😊🥰