2017-06-29 422 浏览
潮流興食 Omakasa, 雖然今次唔係第一次食,但真心難忘!1) 環境高雅!兩張圓形嘅壽司枱令毎位食客都可以清楚見到廚司為你凖備嘅食物,更可以與大廚互動,大談對食物嘅要求同喜好,從而配合你嘅要求。2) 大廚為本地人,唔使雞同鴨講。每上一樣食物都會詳細介紹,食到時令嘅美食!3)睇得到員工用心招呼,但仍有改善空間。4)最重要係食物質素,正正正!如果你係鐘意食拖羅嘅話,真係唔可以錯過!大廚以柚子麵鼓汁加魚籽醬伴唔記得佢話點整過嘅吞拿魚,入口溶化、油脂味甘香,回味無窮!除左拖羅,帶子、牡丹蝦、海膽都超級甜、鮮,真心正!甜品看似普通,但味道複雜。又係因為顧住食同記性麻麻嘅關係,唔記得左大廚話係加左魚呀、蝦呀⋯⋯之類嘅野一齊整,但蛋糕嘅滑加鮮真的一試難忘。由入門口到食到甜品都感覺一流,值得一試!肯定會再次光顧!

3)睇得到員工用心招呼,但仍有改善空間。

由入門口到食到甜品都感覺一流,值得一試!肯定會再次光顧!