2010-02-24
我哋一家和姪仔嚟呢度食lunch buffet,因為仔仔同姪仔想食炸雪糕,環境OK,Service 也好。冷盤有翡翠螺、蝦、青口等,翡翠螺唔錯,幾新鮮,蝦也很爽口,青口就一般la。刺身有三文魚、吞拿魚、蟹柳等,三文魚不算肥美,但還可以,手卷即叫即做,我要咗個加洲卷,味道不過不失而矣。牛肉燒賣、越式春卷味道不錯。燒味不錯,燒肉皮很脆,叉燒偏瘦,但不會嚡口。燒牛肉就嚡咗啲,麻麻哋啫。又係甜品時間,Tiramisu有少少酒味,Cheese 香滑,好味道,New York Cheese Cake OK la 但唔夠Rich。Creme Brulee和西米pudding都係一般,仔仔話Chocolate Fountain怪怪味,我覺得有少少薄荷味,所以小朋友不喜歡,炸雪糕都係麻麻哋,太油喇。有六欵 Häagen-Dazs 雪糕,仔仔同姪仔都話好味道。甜品都係The Greenery 好味啲。Openrice 有75折,我原本只想比OK,但老公話比笑臉,因為仔仔同姪仔都食得好開心喎。
牛肉燒賣、越式春卷味道不錯。
燒味不錯,燒肉皮很脆,叉燒偏瘦,但不會嚡口。
燒牛肉就嚡咗啲,麻麻哋啫。