2013-01-23
Weekday 5個人黎. Book左檯唔洗等. 入面好多後生仔女, 都幾嘈. 好在檯與檯的距離都ok, 所以都不至於要大叫. 佢卑張8人檯我地坐. 夠晒位放野食. 野食選擇都幾多. 蟹肉牛油果青瓜沙律: 以沙律黎講都幾大碟. 青瓜同牛油果切得都幾粗, 青瓜都幾爽, 沙律醬太多, 雖然蟹肉冇乜蟹味, 但整體的味都ok.Parma Ham & Melon Flatbread: 好多沙律菜響面. 讚~ 中文寫薄餅, 原來係非常薄的薄餅, 薄到好似脆片咁, 攞上手都有困難. 雖然我本身鍾意食薄的餅底, 但呢個對我來講太薄了. 太唔似食pizza/ flatebread. Parma Ham唔夠香但我諗呢個價錢唔可以expect太多, 就咁睇個flatbread見唔到蜜瓜, 原來係片薄左放響parma ham底. 有d heart喎. 夾埋都OK好味. Potato Skin: 4舊. 本身expect 薯肉少皮少少脆, 呢度的比較似普通細薯仔+toppings, 但整體幾好味, 唔會過多芝士. 有d 脆nachos嚮面令個potato skin 更有口感. 香腸拼盤: 3種腸, 勝在腸衣唔
香腸拼盤: 3種腸, 勝在腸衣唔會太厚或靭. 有一種腸都幾辣, 但辣得黎又蓋過左d肉味. 伴碟的薯蓉好味, 滑又唔會感覺落左好多牛油.
墨西哥烤包: Soft tacos ok. 但涵就麻麻地. 牛肉粒雖然多, 但較乾, 炸魚可能咁啱食正舊差的, 有點苦, 亦唔脆. 放傍用黎點的salsa太稀, 冇味.
另外叫左兩碗湯. 服務普通.
總結: 整體OK. 唔算好好食. 唔會抗拒返黎但亦唔會專登返黎.