讲唔停已经嚟过牛大人好多次🤩 每次去嘅人潮都好似比上次多咁 今次9:30食完见到门口仲有一对人等紧 真系好夸张😲✔️极上和牛吃到饱 $338平时食呢一个价位嘅话讲唔停都会不停encore澳洲和牛M5 牛肩卷🤩 不过今次有个期间限定更加吸引‼️ 就系牛胸爽 牛胸爽带点软骨 口感爽口 入口牛脂味极重😍真系超级正🥰猪颈肉都系必点之选~浆类方面 花枝滑继续系MVP😝 墨鱼粒好多 好弹牙❣️ 今次仲试咗牛肉滑 食落味道有啲似汉堡扒🤔另外佢哋个海虾都系超大只新鲜🦐 小食亦都系一如既往正常发挥 讲唔停觉得最好食系个脆薯😚估唔到而家佢哋仲有埋黑糖珍珠奶茶🧋 唔会太甜 珍珠都唔会太粉 都可以一试👍🏻

✔️极上和牛吃到饱 $338