2019-06-09 687 浏览
佐敦有间清新小cafe❤️系门口见到非常多既奖项👍👍Cafe以自助形式,客人可以自己倒水同到cashier order食物。我地两个叫左两个mains加两杯饮品,原本想叫多个小甜品,不过太夜去到卖完了。环境宁静,好适合系呢个咁繁忙既城市中抖一抖。一个人坐系度静静地享受一个人的时光都唔错喔。🍳🥓Monster all day breakfast 净系all day breakfast已经有4款可以拣,分别系veggie, classic, American, and monster。每种食物都有少少唔同,当然唔够食可以额外再加啦😃大食既我唔洗谂,即刻拣左monster😂呢款monster就有烟肉,纽伦堡肠,烟燻黑椒牛肉,炒蛋,烟三文鱼,黑松露薯蓉,大蘑菇,车厘茄,水果,沙律菜,茄汁豆同奶油包。份量十足,种类都几 丰富。 比较特别既地方系佢既薯蓉加左黑松露😋啖啖黑松露食落好香。炒蛋嫩滑。好锺意佢呢碟有提子同 蓝莓。大蘑菇多汁juicy。🦀蟹肉奶油芝士酱扁意粉蟹肉堆到一座小山丘咁,份量一d都唔可以睇少呀。意粉软硬适中,酱汁刚刚好。🍫榛子朱古力榛子味浓郁,朱古力入口细滑
佐敦有间清新小cafe❤️
系门口见到非常多既奖项👍👍

🍳🥓Monster all day breakfast

🦀蟹肉奶油芝士酱扁意粉

🍫榛子朱古力
榛子味浓郁,朱古力入口细滑