2021-01-24
今次係再訪, 有時出tst 想飲啡食d 野就會諗起呢因為環境都大, 幾好坐. 我自己最鐘意靠窗邊座位, 好isolated 一個個卡座咁幾好上次食過青醬雞意粉好食, 今次order 左個smoked salmon risotto. 雖然煙三文魚味道唔錯, 不過覺得佢risotto 太腍. 而味道都係上次青醬更好食呢.仲有就係烤雞菠蘿漢堡配檸檬乳酪醬, burger 超大個足料. 雞肉都幾腍唔會乾, 仲有新鮮生菜, 包亦有烘熱過. 加埋甜甜菠蘿幾好食, 不過個檸檬乳酪醬比較少唔太食到. 一邊嘅焗薯有用香草醃過幾香選左杯sparking black, espresso 加左lime soda , 飲落超清爽, lime 清香加埋espresso 幾好飲另外朋友選左mocha, 拉花好細膩放好耐都咁靚, 帶好出可可香味, 可可太香反而有點蓋過coffee 味不過係好飲嘅
不過係好飲嘅