2021-07-29
呢日午飯時間同朋友喺海港城,大家不約而同想飲杯靚咖啡☕️,又想食得簡單啲,咁我喺冇乜考慮之下,就帶咗朋友嚟呢度😆我哋叫咗 $95嘅 Lunch Set「厚切意大利煙肉配卡邦尼意粉」同埋 $85嘅「火雞胸蕃茄三文治配希臘乳酪醬」,午餐包一杯普通咖啡,我加$15 轉做 Large Size Espresso Based Coffee,要咗 Mocha☕️,朋友加 $10 轉做 Regular Size Espresso Based Coffee,揀咗 Latte☕️;另加 $31要咗「藍莓核桃蛋糕」;除咗咖啡☕️之外其他嘢諗住全部share嚟食😆Carbonara 煮得軟腍腍又比較乾身,口味相當大眾化😋。「火雞胸三文治🥪」烘得脆脆哋,仲有好大量火雞胸肉片,幾好食😋。「藍莓🫐核桃蛋糕」唔係好甜😋。Mocha☕️同 Latte☕️都香濃好飲😋