2022-09-04
今次想同朋友搵個地方坐下chill下 飲下酒既餐廳~ 就黎到呢間好多好評既bar restaurant💓 下就5點左右去到~ 餐廳佈置較歐式 👍🏻👍🏻裝修花左唔少心思 有high table, sofa setting 人數由2-8人不等 真係岩哂大大小小既gathering 👍🏻 一坐低 緊係飲返杯啤酒先😋🤭 Nachos is my all-time favorite😝 Nachos 脆卜卜 好多雞肉 仲要係煎烤過 1d都唔hea ~ 拌落sour cream 同 advacado sauce 好惹味 送酒100分咖! 份量仲要勁多 係好地道既nachos 😋😋 仲好cheesy 😋😋 成碟清哂👍🏻 叫左個back rips 💓💓 好耐無食啦😍😍 一黎到著哂煙 👍🏻 新鮮烤好 正! 佢有分S & L 兩個人小小就叫左細份 BBQ 醬好濃郁! ! ! 仲要肉質好鬆軟 唔會鞋! 出面成日食到好鞋肉🥹 其實已經好飽兩個女仔😂😂😂😂 但menu實在無論main or snack 雞豬牛魚海鮮樣樣齊~ 忍唔住叫多個魚堡😂😂😂😂🤭🤭🤭 冒住飽得要命既風險😂😂 仲大個我塊面既fis
下就5點左右去到~
餐廳佈置較歐式 👍🏻👍🏻裝修花左唔少心思
一坐低 緊係飲返杯啤酒先😋🤭
仲好cheesy 😋😋 成碟清哂👍🏻
叫左個back rips 💓💓
好耐無食啦😍😍
一黎到著哂煙 👍🏻 新鮮烤好 正!
佢有分S & L 兩個人小小就叫左細份
BBQ 醬好濃郁! ! !
仲要肉質好鬆軟 唔會鞋! 出面成日食到好鞋肉🥹
其實已經好飽兩個女仔😂😂😂😂
忍唔住叫多個魚堡😂😂😂😂🤭🤭🤭
冒住飽得要命既風險😂😂
仲大個我塊面既fish burger😂😂😂😂😂
魚有調味🤭就咁食都好味~
係一款classic burger with onion, tomato, lettuce
蔬菜類都好新鮮👍🏻
個包皮烤到脆卜卜 🥰
無野可以挑剔👍🏻
最後staff都好nice 咁recommend 我地食dessert 😂😂😋
但我地真係太飽了😂😂😂😂😂
要留返下次了💓
整體食物質素都屬高質 每樣都有驚喜🥰
環境都好舒服 !