2023-07-05 29 浏览
霞餐係呢度係食120分鐘,呢度裝修又靚,通風又好,真係可以慢慢坐!濕式熟成M5和牛西冷係任食既,和牛上枱果陣已經切好一塊塊,方便我地去燒,西冷部位脂肪比例相對少,反而肉質更有嚼勁,肉味更加突出,牛扒唔係太厚亦唔會太薄,厚薄好適中,燒完出黎仲好多肉汁添,唔駛點調味都好好好食啦(*^o^*)除佐牛其他既肉都好值得試,好似有mozzarella芝士雞腿肉同埋九層塔香草雞腿肉都好味,濃香既芝士包住雞腿肉,雞肉又夠嫩,芝士控最愛呀;香草雞腿肉既天然香草味亦都帶出雞肉既肉味,好香好食( ^ω^ )呢個餐都有任食海鮮,連鮑魚都有,好新鮮好鮮味,燒完口感味道仲好添,另外味淋魚干都係任食,魚干好有咬口,煙煙韌韌,做下小食都唔錯(^з^)其他前菜都係任食,蕃茄青瓜果啲沙律都好清新,仲有其他燒既蔬菜都好味呀,認真豐富^_^