2011-03-26 259 浏览
情人节book左去松菱食lunch, menu同平时一样. 叫左2个 竹 Lunch set.食物质素唔错, 海老同帆立贝都好新鲜, 而且师傅烧既时间都掌握得好好, 水准比起一两年前差唔多薄切牛肉系我既最爱, 包住的葱及蒜片, 就算我平时唔食葱都会觉得冇问题.dessert系panna cotta, 但冇coffee or tea, 和三昧就有个日系weekday, 但系都好full, 被安排左去出面大台, 有D嘈, 而且系有2个师傅分工整比我地食, 佢地煮个时同时煮埋隔离位既食客, 所以全程都冇咩交流, 而且佢地整紧D野食既时候, 我地根本唔知佢地系整紧比我地定其他人, 所以想叫佢炒饭走葱都唔得. service 比以前差, 埋单都等左好耐.so far 都系松菱好食过和三昧少少, 不过我想得和三昧service好D同份量多D.
2011-02-14
用餐时段