2024-06-25 117 浏览
今日同事訂咗呢間西班牙餐廳,雖然要係中環搭地鐵過嚟,但其實佢都好近地鐵站,所以都冇乜問題。呢度嘅lunch set $198一位包兩個前菜tapas,一個main同埋嘢飲。我哋三個人前菜叫咗六款,款款都幾好食個人推薦蒜蓉辣椒蝦,炸忌廉球同埋牛肉他他。主菜我哋叫咗一個龍蝦海鮮Paella,需要另加$88,另外一個主菜就叫咗豬扒。龍蝦海鮮Paella嘅龍蝦有半隻,係新鮮龍蝦嚟嘅,而且入邊仲有其他海鮮,例如蝦青口大顯,除咗蝦之外,其他都係新鮮嘅海鮮。呢個真係大推!而佢嗰個豬扒係非常之腍,一啲都唔乾,都好好食!前幾年食過lunch semi buffet,覺得普通,但係今次佢真係進步咗好多!如果放lunch夠時間可以考慮過嚟呢度,好坐,唔使等位,起碼唔使同人迫!

而佢嗰個豬扒係非常之腍,一啲都唔乾,都好好食!