2022-04-20
因為過多幾日就要返工,冇得wfm ,所以就趁仲有時間同老公岀去食好西😆今次就簡左lunch食放題,可以食盡d,又可以慳埋個晚餐嘛。。而家仲做緊買一送一,真係超級抵☺️早一日已經bk左位,當日我哋好準時就到啦,侍應姐姐對好資料,就馬上入座,簡單介紹左Menu,好快就上左第一轉食物啦我哋簡左”霞”$418,買一送一,加一後$502,2位,有120mins任飲任食其實”霞”呢個餐都包好多野食,海鮮方面有蝦,鮑魚,扇貝,生蠔,青口牛肉:重點推介m5和牛,醬油牛肋骨,牛舌呢幾樣都係回本必食👍😋M5和牛食3塊都回本啦😂我哋仲要食左4塊,牛味好重又淋😋佢係冇醃過㗎,自己可以就住自己鍾意嘅口味加海鹽加黑椒,因為牛味好重,落少少海鹽已經好好味❤️飲品雪糕自己出去拎嘅,竟然有教主代言嘅ooha ,0糖0卡0脂,超市好似都賣得好貴,呢度竟然任飲,0糖真係飲多幾罐都冇問題啦!雪糕仲有haagen dasz 🍨座位隔離仲有少少煮食技巧貼士,建議你點樣燒,十分窩心👍點餐係用手機落單,好方便,又唔怕會miss,又可以check返自己叫過d咩。。而且落單後超級快就送到,效率超高☺️所以唔使好似平時去啲放題餐廳咁一次過點勁多
其實”霞”呢個餐都包好多野食,
海鮮方面有蝦,鮑魚,扇貝,生蠔,青口
牛肉:重點推介m5和牛,醬油牛肋骨,牛舌
呢幾樣都係回本必食👍😋
座位隔離仲有少少煮食技巧貼士,建議你點樣燒,十分窩心👍
點餐係用手機落單,好方便,又唔怕會miss,又可以check返自己叫過d咩。。而且落單後超級快就送到,效率超高☺️所以唔使好似平時去啲放題餐廳咁一次過點勁多,唔怕食唔晒嘛!