2018-06-18 162 浏览
假期總是要hea才算是假期,遲起身對我而言是必然的,下午一點九先來第一餐,雖然非常肚餓但又唔想食太多,食all day breakfast 係最佳選擇。點了一份有:燒牛肉,炒旦,乳酪,藜麥,麥包;另外加了一杯cappuccino, 可自選咖啡豆,floral 或natural, 我當然揀了花香味啦。另外同行的比我食得更輕量,只點了blueberry muffin 加一杯shakerrato. 點好餐後可以回座位等待派餐,餐具丶冰水可自助。坐位大多數是二人對坐,也有一張long table, 及三個半露天座位,環境舒適,可以慢慢食慢慢坐。食物質數不過不失,擺碟也不錯。muffin 唔錯,很溫暖鬆軟,絕不會太實太散。老實講all day breakfast 份量有點少,但其實都夠飽。all day breakfast有3個價錢,我今次選了中間價錢,胃口大的朋友,可以選再大份量的🤗