2019-06-05 98 浏览
水準依舊嘅漁獲浜燒今次食都好有驚喜😍要開個post讚一讚👍🏻💓首先一定要講嘅就係燒牛舌🐮我本人對牛舌都幾抗拒🙈硬係覺得怪怪地🤣不過呢碟絕對令我改變呢一個睇法🤩咬落去一啲都唔硬,而且油香十足🤤加少少泰式嘅蒜辣汁令到口感更加提升👍🏻平衡油膩嘅感覺,must try之選,價錢亦好合理!呢個黑松露平目魚邊沙律都分量十足係每次必點之選!原條池魚刺身!keep住高水準非常鮮甜,肉質厚實,魚味濃郁,加上師傅刀功一流👍🏻每片嘅厚度都啱啱好👅為咗呢一個刺身我哋都叫咗一支靚酒😎"月之玉響"見到純米大吟釀精米步合40%都知唔簡單,味道清甜啱晒我哋啲女仔飲💓😆到咗重頭戲嘅時候,一次過食晒咁多款勁新鮮嘅海鮮,仲有專人服務,好滿足😆睇相已經覺得好肥美食浜燒呢一間都真係不二之選!職員啲態度仲要非常親切🤩

呢個黑松露平目魚邊沙律都分量十足係每次必點之選!

食浜燒呢一間都真係不二之選!職員啲態度仲要非常親切🤩