2024-08-07
>>好鍾意佢自然清新感覺 好啱情侶/閏蜜Dating<<🥢🥢🥢主菜有驚喜🟰 回訪率85% 🥢🥢🥢以前成班人食無機會試佢個2人餐,原來5道菜x嘢飲性價比都唔錯~ ⭐蘑菇湯食到粒粒蘑菇溶,忌廉濃郁香醇,配上焗香酥麵包好好味~ 至於脆炸魷魚柚子沙律,魷魚同清新爽口嘅柚子沙律算係幾有趣嘅配搭⭐卡邦尼意粉幾出色,比一般卡邦尼乾身,但因為係用幾種芝士慢慢收水咁煮,味道特別香,而且配埋似係自家製半肥瘦煙肉,層次豐富⭐炭燒豬鞍架都係必點,微微乾身豬鞍唔會好柴,淋上醇厚的紅桑子汁酸酸甜甜超開胃~本身個餐都跟嘢飲,用洋甘菊茶和檸茶清一清味蕾,再食個藍莓芝士蛋糕同朱古力雪糕,甜而不膩~食完仲可以慢慢係佢個壁畫打卡,正! 🏷️ 二人餐$688 (另加一)\\\\\\\\\\\\\📍Potluck Eatery (佐敦)//////////尖沙咀柯士甸道136-138號金門商業大廈地舖#香港cafe關注組 #打卡餐廳#佐敦小店#佐敦#放假去邊好#happyfriday
>>好鍾意佢自然清新感覺 好啱情侶/閏蜜Dating<<
🥢🥢🥢主菜有驚喜🟰 回訪率85% 🥢🥢🥢
🏷️ 二人餐$688 (另加一)
尖沙咀柯士甸道136-138號金門商業大廈地舖