2021-07-23 339 浏览
🍽鮨月 (湾仔)📍湾仔月街2-12号地下D-F号舖.🍱银鳕鱼西京烧定食 $198🍣三文鱼腩定食 配天妇罗 $148.多谢牛先生带我嚟文青小村庄一样嘅月街☺️呢度每份定食都有好多小碟子,超有仪式感😆银鳕鱼西京烧系必食! 好滑好嫩又大份。西京烧系指用以西京味噌腌渍,但呢个完全唔会大咸,加埋沙律酱系超好食! 平时唔食饭嘅我都食咗大半碗😆 牛先生继续食佢最爱三文鱼腩,每片都好厚身,都系几吸引~.#利利仁饮食杂志港岛区 #湾仔 #日本菜 #定食 #文青穿搭 #文青#月街 #星街 #湾仔美食 #香港打卡 #打卡 #餐厅 #假期 #日本餐厅 #刺身 #三文鱼腩 #西京烧 #银鳕鱼 #japan #japanesefood #holiday #vibes #chill #weekend #resto #refresh #recharge #salmon #wanchai #wanchaifood
🍽鮨月 (湾仔)
📍湾仔月街2-12号地下D-F号舖
🍱银鳕鱼西京烧定食 $198
🍣三文鱼腩定食 配天妇罗 $148
多谢牛先生带我嚟文青小村庄一样嘅月街☺️
呢度每份定食都有好多小碟子,超有仪式感😆
#利利仁饮食杂志港岛区