2K
2007-06-07 21 浏览
同朋友冒雨0黎呢度, 一入0黎(第一次)見到老闆娘, 非常nice 咁招呼我0地坐低, 幫我0地掛傘, 又介紹好多0野俾我0地. 唔怪得大家成日話老闆娘熱情好客!叫了兩溝碗仔翅, 依然好食, 口感味道都一流! 份量亦一樣咁澎湃, 哈哈!亦終於試了油渣(見圖)... 凍凍的, 唔係咁脆, 不過老闆娘"教" 了我0地話最好係撈碗仔翅/麵etc 食, 唔係就咁當小食咁食... 咁下次0黎叫個麵撈油渣啦.朋友就叫了唔辣腩汁底車仔小食一大碗... 蘿白依然非常清甜, 好得; 仲有鹵水蛋同芝士腸, 不過我無食到.環境同上次0黎一樣乾淨企理, 不過因為老闆娘超nice 的關係, 今日食得比上次開心!下次0黎要試糖水!

下次0黎要試糖水!