朋友約食燒肉 諗住天氣咁熱都驚驚地 點知餐廳冷氣好夠 食飽傾計坐坐下仲覺得凍添🤣🤣🤣冷氣夠自然胃口都好d 叫到成枱食物 睇見心情都好好 實行黎個Happy Monday😍邪惡溶岩伴黑豚豬肋骨 我本身唔鍾意食出面既燒豬肋骨 因為個sauce唔岩口味 但呢度個sauce好好食 同出面既bbq醬唔同 少少酸酸甜甜幾開胃 加上面既芝士溶岩 好正 建議大家可以擺上熱一熱 芝士再溶d更好食😋安格斯厚切西冷 個賣相好吸引 份量好多 我地都照熱下佢先食 用黎送溫泉蛋飯素飯好夾 一啖肉一啖飯👍🏻👍🏻👍🏻西班牙黑豚肉睇落好肥 驚驚地 點知燒完食落一d都唔肥膩 好爽脆口感好好估唔到燒肉店既野飲都咁出色 骨友叫水果茶 好多新鮮生果係入面 佢話用黎配燒肉好正 係唔飲啤酒既人最好既選擇 我就試左士多啤梨乳酸飲 好難得乳酸飲唔太甜 酸酸地 愈飲食得愈開懷😂😂😂😂

邪惡溶岩伴黑豚豬肋骨

安格斯厚切西冷