2009-05-23
為左同同事慶祝生日我地專誠由灣仔北行到去QRE Plaza 去食午飯我地去到見到有$68 既semi buffet lunch wor 之前睇到既係2 course$88, 3 course $128 咁既價錢帶到我地上樓上坐低之後我地再問佢$68既lunch set waitress就話坐樓下先有架, 坐樓上既就無架, 淨係可以1 個個course 咁叫 噢~ 唔緊要啦Appetizer有兩個選擇: 高芬灣蠔加魚子同埋蟹棒加沙律Main Couse都有幾個選擇: 青口意粉, 鱸魚蒜泥薯蓉同埋加多$48就有牛扒食而甜品就有 紅豆蛋糕我揀左高芬灣蠔加魚子隻蠔好新鮮 好有鮮味加埋個汁好好味不過我既同事話如果加埋個汁就好咸喎蟹棒我都試左少少呀正呀 好似煙薰過咁好香~而主菜我就揀左鱸魚蒜泥薯蓉好好味呀同好香魚皮煎到脆脆地最後既甜品紅豆有點起沙甜甜的也不錯但也不是戈太出色不過美中不足既就係杯奶茶奶茶既茶唔夠濃同香導致沖出黎唔係太好飲~Yummy~最後
我地專誠由灣仔北行到去QRE Plaza 去食午飯
甜甜的也不錯
但也不是戈太出色
不過美中不足既就係杯奶茶
奶茶既茶唔夠濃同香
導致沖出黎唔係太好飲~
Yummy~
最後