2020-01-31 1454 浏览
朋友今日带咗我嚟呢间餐厅happy hour 起初佢哋同我讲话呢个系 vegan wine !! 我第一时间问乜酒都会有vegan ? 佢哋嘅解释就系呢一只酒系organic 完全没有化学成份制造!再叫咗个vegan cheese 完全第一次试素芝士系点嘅呢?素食芝士同普通芝士嘅差别系好大嘅因为比较难做、系由豆腐花果仁等等造成、真系好似仲好香好好食系冇奶成分!我平时系唔会食劲臭嘅blue cheese ,但呢度嘅系好好食好香仲有啲果仁系入边!仲叫咗佢嘅每一日有唔同嘅素菜汤、饮完碗汤觉得好暖!好似有少少印度香料同豆蓉就系好似啲墨西哥汤不过冇咁杰身!非常喜欢呢间餐厅又健康又好食老板又好人!如果想素!呢间素食餐厅同平时𠮶素食餐厅真系好唔同非常之特别极度推介!因为佢嘅材料真系好健康!
朋友今日带咗我嚟呢间餐厅happy hour