2009-08-06 9 浏览
朋友有張50%off卡, 所以gatherin再次黎到RUBY TUE!是日order:焗薯皮 好多cheese 個人覺得雞翼做appetizer野味d!Caesar Salad 唔夠cheese, 同d dressing唔夠味!芝士雞肉西蘭花長通粉 x2 非常濃郁ge cheese!!! d雞肉都好"林" 一d都唔"鞋"!! 正!!! Mini Trio比其他遜色好多...有一個係蟹餅餡, 另外兩個大家都唔知食左咩落口, 怪口感10安士肉眼扒好有肉味! 但唔夠之前係cwb個間ge t-bone咁厚咁濃郁咁有口感!蟹餅拼雞味飯有dd腥, 不過個飯好好味!!! 好特別~蝦拼三文魚扒+雞味飯Double Chocolate Cake my favourite!!! 個cake非常好食, 鬆軟得o黎熱熱地加埋朱古力醬一流!Chocolate Tallcake 濃情朱古力期待已久!! 次次都唔夠人或者太飽無order到~ tallcake唔夠double choco cake咁鬆軟, 但加埋d雪糕都係好好味!

是日order:
焗薯皮
好多cheese
個人覺得雞翼做appetizer野味d!

Caesar Salad
唔夠cheese, 同d dressing唔夠味!

芝士雞肉西蘭花長通粉 x2 [因為太好味! 所以要encore一次!!]

Mini Trio

10安士肉眼扒

蟹餅拼雞味飯
有dd腥, 不過個飯好好味!!! 好特別~

蝦拼三文魚扒+雞味飯

Double Chocolate Cake