2023-08-15 27 浏览
-日式麻醬豆腐沙律 $88 首先來一個冷盤開胃菜。沙律菜很新鮮爽脆,豆腐冰涼嫩滑,濃郁豆味配芝麻醬簡直是絕配。蟹籽和三文魚籽咬落脆口,店家真是落足本。前菜營養豐富又健康,賣相仲好靚添。-超級龍卷風 $98 把不同美食元素都捲進來的龍卷風,有滑溜的鰻魚,加上香脆炸蝦,好creamy 的芝士,食落又滑又脆又香,真是俘虜我的味蕾。加上碎薯片的口感,青瓜的清爽,真的不同味感集一身,但又相當夾,超具創意。-鹽燒鯖魚 $82原條鯖魚好大條,魚皮燒得香脆,再用少量鹽帶出魚的香味,加少少檸檬汁。因為冇骨,可以大大啖享受一大舊肉在口中的滿足,一貫鯖魚獨有的味道。-東京爆脆 $98 非常特色的卷物,一般呑拿魚壽司就食得多,但有紫菜包住呑拿鱼的卷物,加上鮮甜蟹柳做親托,令呑拿魚鮮上加鮮。醬汁方面有甜甜的,非常惹味。
-日式麻醬豆腐沙律 $88

-超級龍卷風 $98