2017-09-30 1515 浏览
星期六晚尤其夏天,搵間可以容納狗狗嘅地方食飯,唔易係Eatigo app見到呢間,有open door,可以帶狗狗坐出面,訂檯晚上8:30仲有50% off,抵啦不過因為附近多住宅,open door 9:15左右就要閂星期六晚嚟食晚餐嘅不多(還是因為8:30其實已算夜?),店內多啲外籍人士飲啤酒店內無論 draft 還是樽裝手工啤都好多選擇,店員亦可以因應平時喜歡嘅牌子作推介2個人,叫左個nichos,雞翼,burgerNachos 跟普通嘅 sour cream, salsa 同 牛油果醬不過亦可以加錢加 beef chilli雞翼可選 BBQ醬,藍芝士醬,同 菲律賓sriracha醬我地揀左sriracha醬,帶微辣,好醒胃不過雞翼稍微有點乾,係一早炸好,有order時再番炸呢個 Senor Zoro burger 真係不得了每件burger 有8安士,加$30就有多塊我地加左,變雙層漢堡上檯時,個漢堡粗到企唔到,就算有竹籤固定,都無補於事😂一 咬落去,Burger嘅肉汁爆哂出嚟,好juicy,好味,配上牛油果醬,mozzarella cheese,beef chilli,sou
星期六晚尤其夏天,搵間可以容納狗狗嘅地方食飯,唔易

不過因為附近多住宅,open door 9:15左右就要閂

2個人,叫左個nichos,雞翼,burger

不過亦可以加錢加 beef chilli

雞翼可選 BBQ醬,藍芝士醬,同 菲律賓sriracha醬
我地揀左sriracha醬,帶微辣,好醒胃
不過雞翼稍微有點乾,係一早炸好,有order時再番炸

呢個 Senor Zoro burger 真係不得了
每件burger 有8安士,加$30就有多塊
我地加左,變雙層漢堡
上檯時,個漢堡粗到企唔到,就算有竹籤固定,都無補於事😂
一 咬落去,Burger嘅肉汁爆哂出嚟,好juicy,好味
,配上牛油果醬,mozzarella cheese,beef chilli,sour cream 同 salsa,好夾

另外每份漢堡都跟粗薯條同salad

大滿足