2023-02-08 102 浏览
餐厅既装潢真系好吸引,一入到去就一种好舒服既感觉,环境好舒服。~夏威夷薄饼: (ALOHA PIZZA)新鲜既菠萝配上肉,真系好FRESH~好有夏威夷既感觉。~烧大虾三文鱼籽龙虾汁扁意粉KING PRAWN LINGUINE三文鱼籽超大粒,好钟意佢大虾,食得出系新鲜既,因为其实我都几著重餐厅食材既质素~避风塘鸡翼: 避风塘香气扑鼻,超正~必叫~DRINKS~FLAMES LAGOON好舒服既湖蓝色~CHILL~食完之后都好唔舍得走,因为真系好舒服既环境,不过因为好多人等紧位,所以都唔坐太耐啦,会再去既。P.S.餐厅仲有有会员系统 - 只要join左 , A la carte散叫有8折‼️咁就真系超抵,观塘仲有两间分店,所以真系值得既~仲可以 FREE PARKING ~

~夏威夷薄饼: (ALOHA PIZZA)

新鲜既菠萝配上肉,真系好FRESH~好有夏威夷既感觉。

~避风塘鸡翼: 避风塘香气扑鼻,超正~必叫~

FLAMES LAGOON
烧大虾三文鱼籽龙虾汁扁意粉 KING PRAWN LINGUINE
夏威夷薄饼: (ALOHA PIZZA)
避风塘鸡翼
FLAMES LAGOON
题外话/补充资料: 餐厅仲有有会员系统 - 只要join左 , A la carte散叫有8折‼️咁就真系超抵,观塘仲有两间分店,所以真系值得既~仲可以 FREE PARKING ~
2023-02-07
庆祝纪念
生日
夏威夷薄饼: (ALOHA PIZZA)
避风塘鸡翼
  • 夏威夷薄饼