2022-09-08 832 浏览
餐廳採用黑玻璃設計,外面睇落去有啲暗,配合佢夜晚係酒吧設定,日頭就係普通餐廳,有啲快餐同輕食俾大家選擇,價錢都幾親民,而且所有食物即叫即做,上枱嘅時候都熱辣辣嘅(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)我哋叫咗兩個餐,分別係松露芝士熱狗同埋秘製雞翼配薯條,跟餐再加咗雞翼同薯條。秘製雞翼可以揀柚子醬或者黑松露醬,我哋揀咗柚子醬,味道有啲似韓式嘅柚子蜜,醬會另上,可以倒落去或者點雞翼,夾埋啱啱炸好嘅雞翼食,別有一番風味。熱狗包有焗爐翻熱,入面嘅煮一條好粗嘅香腸,上面有滿滿嘅松露醬,再鋪滿芝士,一上枱已經香噴噴,咬落去更加唔洗講,松露味同芝士味都好出,好味道!薯條係粗薯條,外面脆卜卜,入面仲會有軟心,炸得剛剛好!松露芝士熱狗 秘製雞翼配薯條跟餐雞翼跟餐薯條芬達 & 忌廉

松露芝士熱狗

秘製雞翼配薯條