2019-08-31
位於D2place 2期的西餐廳,環境四四方方,門口望入去裝修都幾靚,幾吸引我入去🤣.✨新張期間,凡惠顧套餐,有9折優惠✨全日免收加一.叫左2個set,2個都簡左配2個size dishes,可以配熱盤/冷盤(白色紙)/意式蔬菜濃湯/燉飯/西班牙無醇汽泡飲品-半條燒烤杜洛克豬仔背骨套餐 (With 2 size dishes)$118🍅乾番茄意麵配磨菇水牛芝士醬🍕瑪格麗塔披薩/串燒美國冰鮮黑安格斯牛柳粒套餐(With 2 size dishes)$118🍚燉飯🥤西班牙無醇汽泡飲品-1️⃣串燒美國冰鮮黑安格斯牛柳粒⭐️⭐️⭐️⭐️牛柳粒大概7成熟,切落去有肉汁“深”出嚟,食落juicy,煮得唔老但係偏un,我要再切到細細舊先食到😂/2️⃣半條燒烤杜洛克豬仔背骨⭐️⭐️⭐️配汁係番茄汁,依個感覺有啲似食再茶餐廳個個焗番茄豬扒飯個豬扒,份量切開後有6條背骨,肉都淋,好飽肚/3️⃣乾番茄意麵配磨菇水牛芝士醬⭐️⭐️⭐️⭐️長通粉煮得剛剛好,唔係太淋太硬,食落食唔到有水牛芝士,不過好重番茄味,不錯👍🏻/4️⃣瑪格麗塔披薩⭐️⭐️⭐️⭐️Pizza好薄身,料好多,所以一拎就沉左落去😂要托住,重芝士味同番茄味,芝士有小小拉絲,會想再食多塊🤤-睇
✨新張期間,凡惠顧套餐,有9折優惠
⭐️⭐️⭐️
3️⃣乾番茄意麵配磨菇水牛芝士醬
4️⃣瑪格麗塔披薩
⭐️⭐️⭐️⭐️
睇番先知,原來食左好多番茄既野🤣🤣🤣
環境:8/10
服務:8/10