2016-09-17 773 浏览
去亲铜锣湾都r爆头 因为唔想食连锁野 好食又平嘅多数都排哂长龙 所以今次试下上楼揾好西❤️-打开lift 门 就feel 到阵relax 嘅气味 坐埋入去喺会令人想一hea再hea嘅感觉🍂-见到佢地set lunch 款款都好吸引 真喺令人选择困难症发作今次starter 就嗌咗avocado salad n cold cut platter 作为前菜两款食落都非常fresh-重点来了 先嚟咗个Prawn Linguini ($158)哗 作为seafood lover 呢个真喺会食到完全满足 因为每一条意粉都完全沾满了虾嘅香气 仲要每条都好均匀 食落啖啖浓郁虾味 而且虾又新鲜弹牙-Steak Milanese ($188)上碟时先知原来香脆炸衣背后喺包住咗块牛排 估唔到食落又几juicx 肉质又唔会过老 而且配埋佢个sauce 食 辣辣地 令人唔会觉得好油腻😂不过最惊喜嘅喺伴碟嘅唔喺薯条而喺蕃薯条 炸完嘅蕃薯条更显香甜 真喺令我食到唔停口-成餐落嚟 令我食得最开心都算喺呢个甜品 最初见佢喺啡色 唉心谂死啦 又焦糖又cream 好heavy啊救命😱点知食落 唔太甜㖞 而且食到超多香蕉 再

avocado salad
cold cut platter
作为前菜两款食落都非常fresh

Prawn Linguini

Steak Milanese ($188)
Steak Milanese

点知食落 唔太甜㖞 而且食到超多香蕉 再搭埋喺上面扮cream 嘅yogurt 香气十足之余 仲要喺食完饭再食都唔会觉得济嘅甜品
2016-09-15
Prawn Linguini