2023-09-01
餐前麵包麵唔馬虎🥖麵包烤得外脆內軟,沾上黑醋橄欖油,為依餐開個靚頭😍蒜味虎蝦🦐一上菜已經聞到好香又惹味,蝦肉質新鮮彈牙,夾埋香氣濃郁既蒜一齊食另一番滋味,作為TAPAS送下酒好正🤭Daily Special揀左Clams,好大碟,d Clams每粒都大大粒脹卜卜😎食材新鮮,味道有驚喜!蕃茄意大利雲吞有驚喜,雲吞皮煙煙UNUN幾有咬口,夠多醬幫到佢可以KEEP WARM,唔會因為凍左而變硬影響口感,講返個醬,帶蕃茄味之餘會有少少微辣,中和返蕃茄既酸度,總之好食!推~食完main course,一定要試下呢度既Churros!一上台未擺入口, 已經聞到陣陣既玉桂味!CHURROS上面搭配左砂糖,同埋旁邊有糖漿!夠曬甜!伴碟仲有雪糕溝埋一齊食既感覺係既邪惡又享受!每一啖都好爭扎但又停唔到!值得一提既係佢個雪糕個芯,竟然有粒細冰,完美解決左想慢慢嘆但又食唔切會溶既問題,總之就推薦👍🏻巴斯克焦香芝士蛋糕🧀蛋糕軟綿綿😍入口芝士味濃郁溶係口中,雖然未至於神級好味,但依度都有得食算係唔錯👍🏻
蒜味虎蝦🦐
巴斯克焦香芝士蛋糕🧀