2021-11-30 515 浏览
真系见完客 见有时间整咗出嚟 所以就周围揾下嘢食 休息一下然后返公司交文件 咁啱就系马鞍山呢个附近 所以见有时间就坐低揾下有啲乜嘢好嘢食 打开openrice见到呢度有推介一间餐厅 主要系食饺子 啱晒我呢啲准备食下午茶嘅人 唔使食咁饱 仲有位可以食到晚餐 所以就过咗嚟呢间餐厅。😉😉过到嚟呢间餐厅 环境睇落去有惊喜 因为一般见过嘅饺子店都比较旧式小小 但系呢间都几新净 睇落嚟装修系啱啱好装修完 所以入面好舒服 感觉亦都非常之干净 光线都好充足👍👍入到嚟之后 见到餐牌都几多嘢食 坐低都谂咗一阵 我今日突然间见到佢有 贡丸 所以我就叫咗呢个贡丸 再加一个卤水肉 个贡丸非常之好食 再加埋佢个汤 非常好食 一啖肉一啖汤 超级正😍😍😍😍