「船皇」系泰国当地有成50间分店既过江龙船面品牌,过左梨香港都一段时间,次次想食船面既时候第一时间都会谂起佢😆行开附近突然又瘾起,即刻入去嗦番碗面🍜先👉🏻而家食大碗船面🍜或精选饭,仲可以用限定优惠价+$68升级串烧放题任食60分钟😍😍我咁食得就梗系加$升级喇😍佢有串烧鸡、猪颈肉、烧菠萝、烧粟米、娃娃菜、牛柳粒、鸡软骨、鲜菇、猪肉、鸡肾⋯⋯等等可以拣最估唔到连陈皮鱼蛋、猪大肠都有👍🏻都算几多选择❤️烧陈皮鱼蛋真系好出色😋佢-串既size唔会好大,我呢d様样都想试但又食唔哂咁多就最岩😂所以我几乎每款都试匀哂😆值得-赞系我落单落左几多串,上枱就有几多串,上菜速度仲几快👍🏻👍🏻呢间野呢个价钱真心几抵食,-个人食饭都可以试到好多款唔同既嘢,真系选择困难症人士嘅福音😂😂听讲佢仲全新推出咗潮式牛腩船面,等我下次过嚟再试埋先😍🚢船皇📍铜锣湾谢斐道526号地舖港铁铜锣湾站D4出口,步行约2分钟#香港探店 #香港美食 #香港打卡 #船皇 #船面 #Torcharm#铜锣湾美食 食#泰国菜 #泰国餐厅推荐

行开附近突然又瘾起,即刻入去嗦番碗面🍜先

我咁食得就梗系加$升级喇😍

最估唔到连陈皮鱼蛋、猪大肠都有👍🏻

都算几多选择❤️

听讲佢仲全新推出咗潮式牛腩船面,等我下次过嚟再试埋先😍

🚢船皇

📍铜锣湾谢斐道526号地舖