2022-10-09
📍#牛匠石燒 (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖♡推薦程度: 🌕🌕🌕🌕🌗♡人均消費: $330@2🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺牛匠石燒主打食石燒牛✌🏻 人少少唔想去燒肉店咁Heavy又想食燒肉嘅話 真係可以揀下呢啲石燒🎉 估唔到呢個價錢quality都唔錯。❣️# 鹽燒牛舌伴牛五花定食💰$108定食中有麵豉湯、沙律、一份牛同埋白飯~ 一人份量剛剛好,個牛比想像中好食,牛五花係燒肉常見嘅部位,食燒肉一定揀佢!油脂分布平均,口感唔韌,亦好香牛味 ~ 我地仲+$15雷門香辣炸雞翼,雞翼炸得好香脆。亦加左$18配芝士奶蓋四季春😆 成件事邪惡度滿分😂 個奶蓋都幾濃厚 不錯!❣# 嚴選封門柳伴一口牛定食💰 $108封門柳肉味香濃,肉質軟腍,唔錯~ 一口牛夠哂厚,口感都好腍,牛味好岀。另外,我地亦加配左鹽燒鯖魚,賣相都幾靚~ 飲品就叫咗草莓乳酸,味道不錯🫧😋🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
📍#牛匠石燒 (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖
♡推薦程度: 🌕🌕🌕🌕🌗