2021-07-29 28 浏览
今日開始放大假,當然要食好啲,平時燒肉只可以夜晚急急忙忙咁食,今日中午時段,終於都可以慢慢嘆啦!分咗唔同價錢,有唔同item可以選擇,豐儉由人,而今次我選擇咗「霞」!好彩嚟到都仲有位!環境算係舒適!一啲油煙感都冇!用QR code直接下單,唔使行嚟行去,工具、調味都喺晒枱面!Menu都有好多唔同嘅選擇,牛亦有很多唔同口味,有原味、辣、唔辣!悉隨尊便!餐廳仲好貼心咁俾咗一啲燒烤小貼士我,手殘都做到!一開始先奉上幾個特別item,所以一定要好好品嚐,當中最鍾意係鮑魚,夠晒鮮味,而且都幾大隻!烤板唔容易癡底,好容易就燒到靚嘅燒肉!yummy yummy!根據餐廳小貼士,雞肉配芝士,拉哂絲咁,賣相一流!紋理都好靚,而當中牛舌都非常出色,厚薄適中,口感軟滑!有兩個大雪櫃嘅嘢飲可以任君選擇,當中有解油膩嘅茶亦都有帶氣嘅飲品,種類好多呀!

好彩嚟到都仲有位!環境算係舒適!一啲油煙感都冇!

餐廳仲好貼心咁俾咗一啲燒烤小貼士我,手殘都做到!

根據餐廳小貼士,雞肉配芝士,拉哂絲咁,賣相一流!
紋理都好靚,而當中牛舌都非常出色,厚薄適中,口感軟滑!