2020-03-08 574 浏览
早一日book定位,weekend嚟食lunch! Lunch抵食過晚餐,適逢三八婦女節,有個$480 婦女節omakase 套餐!有沙律、茶碗蒸,刺身,5件壽司,手卷,烏冬,甜品,香檳,咁多嘢食,夠晒飽!呢個價錢,有齊咁多嘢,質素仲要好高,真係超值!我哋太鐘意刺身,嗌多咗個午餐刺身set, 都係3百幾蚊,抵過a la carte嘅刺身拼盤有d魚乾喺沙律入面,好脆,又幾夾喎!茶碗蒸,好滑,入面有菇、雞肉,有層次,口感豐富!香檳好易入口!拖羅夠油份,口感柔軟,但有筋,可惜!左邊唔記得咩魚,下面配柚子醋啫喱,好夾亦都好清新!呢個係刺身set嘅刺身,d魚好新鮮又厚切,口感一流,缺點係拖羅唔夠肥!拖羅蓉手卷,配蘿蔔仔,好味!五件壽司,全部都好正!烏冬質地似麵,個湯鹹度剛好,唔會口渴!厥餅甜品,唔太甜,好味!芝麻雪糕,勁香奶味,個肚冇位都要食埋佢!呢度環境一流侍應有禮貌,收碟好快一定會再嚟!

有d魚乾喺沙律入面,好脆,又幾夾喎!
茶碗蒸,好滑,入面有菇、雞肉,有層次,口感豐富!
香檳好易入口!
拖羅夠油份,口感柔軟,但有筋,可惜!
左邊唔記得咩魚,下面配柚子醋啫喱,好夾亦都好清新!

拖羅蓉手卷,配蘿蔔仔,好味!
五件壽司,全部都好正!
烏冬質地似麵,個湯鹹度剛好,唔會口渴!
厥餅甜品,唔太甜,好味!

芝麻雪糕,勁香奶味,個肚冇位都要食埋佢!

呢度環境一流
侍應有禮貌,收碟好快
一定會再嚟!