2021-06-09 127 浏览
同女友係灣仔行緊街諗緊食咩之際 見到有間野叫痴膠雞 心諗個名咁搞笑 行埋去睇下個餐牌 又真係幾多野食同幾平喎 咁就俾個機會試試佢入到去 一坐低已經有個超熱情既姐姐斟左兩杯羅漢果茶我地飲 飲落去都幾甘甜 重點係唔洗錢的 姐姐見我地唔知食咩好 就推薦左我地幾樣野黎食胡椒豬肚雞米線: 呢個我個人好鍾意下 本身個湯底好重胡椒味 d米線仲要索哂d湯 真係超正 d豬肚同雞又爽又滑 重要佢真係好有heart 佢係一個爐仔咁㷫住咁上檯 真係keep住熱辣辣咁食 好正蜜糖雞翼: 呢個真係無得輸 咬落去外脆內軟 d皮係脆到咬落去會'sok'一聲 加埋面頭果浸蜜糖 真係perfect match黑松露薯條: 新鮮熱辣就梗架啦 但我覺得個重點係係個醬到 佢較得好香濃 食入口真係成陣黑松露味撲過黎咁 好欣賞呢間小店 食物質素真係幾高 最緊要係價錢十分親民 咁平既價有咁高既食物質素 真係cp值爆燈

姐姐見我地唔知食咩好 就推薦左我地幾樣野黎食

蜜糖雞翼: 呢個真係無得輸 咬落去外脆內軟