今日LUNCH 約左個好耐都未見既舊同事食飯,為方便大家就去附近新開的「十八夢」。👀網上見到佢午市嘅餐單都有10幾款選擇,大部份都是日式、西餐為主。佢個是日餐湯真係好似我平時最鐘意飲個款西湯,足料又充滿忌廉同薯仔,Happy Starter! 🥳是日沙律好有驚喜呢! 對我黎講份量都幾大,沙律菜好新鮮爽口,Very Good! 😋香煎伊比利亞豬肩胛肉伴青醬及芹菜蓉一定推薦! 豬肩肉油润甘香,有口感,伴碟薯蓉亦很出色。🤘🏻紙包比目魚西西里汁都一樣出色,魚肉嫩滑而且份量都幾多又多汁,口感豐富!🤌🏻總括黎講,作為新派法日餐廳,味道無令人失望! 餐廳空間感同環境不錯,中午LUNCH過黎傾下計,輕鬆下都係好好既選擇。