2024-06-26
Odelice嘅brunch set 只需$88起,包括Starter + Main + Drink,果然係親民法國菜!餐點選擇好多,仲有法國經典可麗餅做甜品,weekend 去食個brunch先出去玩真係賞心樂事,難怪一點幾去到見到全場爆滿,都等咗一陣先入座前菜除咗基本餐湯或沙律,仲可以加$15轉我最愛嘅吞拿魚他他,大大碟酸酸哋好開胃,吞拿魚切成粒狀有咬口好鮮嫩伊比利亞黑毛豬肩肉 $192豬肩肉份量好多,簡單用鹽醃咗,已好突出豬肉鮮味,上面再加咗蒜蓉牛油醬,配上薯蓉同蘆筍,成個配搭好完美🤩黑松露什菌燴飯 $95 加西班牙火腿 +$35每一粒飯都充分吸滿黑松露忌廉汁,每啖食落去都好 creamy同好香黑松露味,加咗一份西班牙火腿,油香十足又軟滑,再加啲鹹香味令個飯更豐富☺️當然唔少得加一份法式甜品,其實佢套餐可以優惠價加配指定兩款,但我見香蕉船砌成花形,同平時食開嘅crepe好唔同,所以想試吓就原價照叫個餅底比較挺身,固定成花形好似個兜咁裝住香蕉同雪糕,雲呢拿同士多啤梨味雪糕好重奶味,加上新鮮香蕉同雜莓好香甜,忌廉都係幼滑而唔膩,正❤️
伊比利亞黑毛豬肩肉 $192
黑松露什菌燴飯 $95 加西班牙火腿 +$35