🐽西班牙乳豬: 呢個唔係講笑 好!正 !新鮮熱辣焗起既乳豬外脆內軟 佢既皮係咬得到既薄脆 唔係有好厚既肥膏痴住果種 肉質鮮嫩 做到好似慢煮出尼果種嫩滑感 第一次食到咁正既乳豬 就算咩醬料都唔點 佢都已經夠好食 (之後先知道原來乳豬係呢間舖頭嘅招牌)必點呀! 🦐🧄西班牙香辣蒜油蝦多士: 一上枱啲蒜香味撲曬上尼😍 作為大蒜愛好者 我覺得係大滿足 大蝦真係幾大隻 蝦肉食落結實有咬口記住要用麵包點鑊底嘅精華—蝦油蒜油醬呀 🍺 手工啤酒tasting flight 可以係13種口味當中揀四種 平時唔算識飲酒既我私心推#8 honey bush braggot 同#10 Duchesse De Bourgogne 前者有淡淡既蜜糖味 後者係酸酸maymay 嘅酸梅湯味 岩曬女仔飲

記住要用麵包點鑊底嘅精華—蝦油蒜油醬呀

🍺 手工啤酒tasting flight