2023-04-29
❣ All Day Breakfast $138叫番豐盛既all day breakfast先, 包括有大啡菇, 煙三文魚, 煙肉, 溫泉蛋, 有黑醋既車厘茄, 牛油果, 沙律菜同埋牛角包!食材好新鮮~ 佢個大啡菇一咬落去勁多汁👍🏻唔會煮到乾晒❤️好滿足呀! ❣牛油果三文魚生角包 $68牛角包焗到金黃色~咬落去好鬆脆! 入面包住三文魚 牛油果 蕃茄 芝士等~ 超match 既姐合🫶🏻 口感好豐富! ❣ cheese cake $52嘩 見到隻裝住cheese cake 隻碟畫咗朵花同蝴蝶, 好靚~ 🥰用心制作!岩晒我呢d港女打卡😍 cheese cake 芝士味濃~ 配埋酸酸地既醬汁~ 好balance~ 又唔會太甜❣ Iced Hazelnut Latte $48話明係咖啡屋, 當然要試佢呢到既咖啡啦! Hazelnut latte 味道濃郁,好香滑!❣ Dirty $42Expresso倒入凍奶入面~ 飲嘅shot同奶嘅分層。令到我可以慢慢品嚐到由濃咖啡味道至淺既味道👍🏻
❣牛油果三文魚生角包 $68
❣ cheese cake $52