2024-09-16 135 浏览
我喺鰂魚涌做嘢,成日都會經過呢間cafe, 但每次都匆匆忙忙。今日見有啲時間於是就入去試吓。Cafe雖然細細間,但感覺懷舊又雅緻,墻身上有一幅好大嘅鰂魚涌街景相,再加上大量嘅黑膠唱碟,令我真係,有好復古嘅感覺!😌我叫咗佢哋嘅Seasonal SpeciaI☕GRAPEFRUIT COFFEE FIZZ $55 - mix grapefruit juice, honey, soda water, espresso , 感覺有少少咖啡嘅酸味,淡淡得嚟好清新,非常容易入口,而且成杯賣相勁靚,用嚟打卡真係一流💕🥯Matcha Strawberry Yogurt$40- 個包外層有非常重嘅抹茶味道,內裏嘅Yogurt同士多啤梨餡,酸酸甜甜,出奇嘅好味,好有驚喜!❤️🍞Banana Bread $28- 好重香蕉味,而且感覺唔油膩,仲有少少堅果喺入邊,好有咬口👍而且Cafe好舒服,一路飲咖啡,一路聽住音樂,真係好chill,令我可以係度享受咗一個悠閒嘅下午!☕

我叫咗佢哋嘅Seasonal SpeciaI
☕GRAPEFRUIT COFFEE FIZZ $55