2021-10-15 303 浏览
同區都有好多間咖啡室:Contrast, Boholic, Lungo, 今次試呢間係最啱個人口味。環境:始終鍾意小店,坐喺度睇書又唔使排隊就最好。(不過都希望呢一間咖啡室可以多啲人嚟)食物種類:下午茶時間都好多款選擇,港女蛋糕都有四種。今次揀咗餐廳點題作品:雲,佢特別嘅地方在於上碟嘅時候會有煙燻嘅味道,配合返雲嘅主題。蛋糕外型十分靚,適合拍攝。味道適中,重點係中間有一種冰涼嘅感覺。單骨雞翼:呢次單骨雞翼係用咗Buffalo Sauce, 好好食。咖啡:芝麻牛奶咖啡,美式咖啡,兩杯咖啡符合預期。服務:所有員工都非常有禮貌,對食客無理嘅要求(例如啲煙揭蓋時散走左都特登幫我哋加返)。始終係呢一區競爭好激烈,要保持住相當嘅人氣先可以生存到,而我相信呢一間咖啡室應該可以做落去。

咖啡:芝麻牛奶咖啡,美式咖啡,兩杯咖啡符合預期。