2019-02-24
<通菜街入面既好味鐵板餐 >🔥 街坊 cafe以前以西式 cafe為主 食西餐多 好似意粉 甜品 牛扒 等等 但近排轉左做鐵板餐為主 於是經過黎試試佢 希望唔好令我失望啦🙂 🍴德國腸拼盤 68 蚊🐷有6 條腸 三條係肉腸 比較香咸 另外白色嗰條 比較淡 應該係香草腸🐷🌿 都幾爽口仲有 d落左芝麻醬既菜 中和番肥膩 唔錯 😃🍴素鮑魚海參雜菜 小煲 88 蚊🍲外表做得好似既雜菜煲🔥 有粟米 冬菇 菠菜 西蘭花 都幾新鮮 仲有素食 鮑魚 做得好彈牙 幾似 而 海參 就好爽彈 應該兩個都係用蒟蒻整 佢個雜菜煲汁都整得幾好甜咸度適中 唔錯🌿 🍴鐵板燒美國穀飼肉眼 8oz 99 蚊🐮薄切但切得好闊身既肉眼扒 點左五成熟剛剛好 一 上枱 sasa聲 牛扒比較軟熟 中間帶 d肥膏🐂 配埋茄子同薯蓉 蕃茄 🥒🍆 點埋黑椒汁 十分唔錯 🍴燒美國穀飼豬斧頭扒 10 oz 99 蚊🐷冇牛既斧頭扒甘大 但都有10 oz既豬斧頭扒 豬肉比較煙靭 肉味香濃 中間有肥膏 帶 d豬油香 加埋黑椒汁都幾好味 配菜既薯蓉都幾香薯仔味 唔錯 😃#鐵板 #牛扒 #鐵板 #肉眼 #薯蓉 #腸仔 Scor
<通菜街入面既好味鐵板餐 >🔥
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#街坊 cafe
旺角通菜街1 號威達商業大廈地下1e號鋪
~~~~~~~~~~~