2019-07-11 68 浏览
同朋友平時都有食開唔同餐廳嘅Burger,而呢間位於Fashion Walk嘅Burgeroom都係一個唔錯選擇。而佢內裡環境都好舒服,岩哂放工過嚟食個Burger再飲返杯。首先同朋友叫咗佢兩杯自家制飲品:Iced Peach Fruit Tea對比之下比Iced Pineapple Fruit Tea深色小小,而飲落去會有小小桃肉唔會太甜好清新。Iced Pineapple Fruit Tea而Iced Pineapple Fruit Tea入面亦都有好多果肉,甜度適中,比較鍾意呢個。Foie Gras Beef Burger Combo:首先賣相真係無得輸,佢入面塊牛肉漢堡好有牛肉味同埋好多肉汁整得唔錯,而鵝肝我覺得可以再煎脆皮多一點,但整體都好好味。Porterbello Cheese Burger Combo:份量超哂班,如果一個女仔食真係好難食得哂,而佢嘅磨菇厚肉多汁,加埋牛肉漢堡一齊食真係好夾,同埋真係好足料,而佢嘅薯條都好好味,攪到我食到唔停口。

首先同朋友叫咗佢兩杯自家制飲品:
Iced Peach Fruit Tea