今日同男朋友去灣仔呢間Fusion前菜任食超級無敵性價比高既weekend brunch,$288任食前菜。😋Baked Cheese Beef Tripe in Tomato Sauce我自己本身麻麻地食牛肚既人,覺得呢個牛肚超好食,佢蕃茄味好濃,加埋牛油香同埋芝士,好夾,而且中間有我好中意食既流心蛋,我同我男朋友都忍唔住encoré。😋Fried Cuttlefish 鐵板墨魚好煙韌,洋蔥好甜炒得好香,好好食😺😋Stewed Beef Cheek牛肉好嫩,啲汁同牛肉好夾,薯蓉都好軟綿綿😽😋Sukiyaki Sirloin Roll(+$50)升級左和牛薄燒,因為我男朋友好中意食和牛,口感好特別,入邊有芝士、牛蒡同胡蘿蔔絲,一啖食落去首先食到好香牛味,然後再有牛蒡同胡蘿蔔絲既口感,好正。😋Tiramisu (+$38)最後埋尾食多個甜品,好滿足同男朋友飲飽食醉好開心,誠意推介大家經過灣仔去試下。

😋Fried Cuttlefish
鐵板墨魚好煙韌,洋蔥好甜炒得好香,好好食😺

😋Stewed Beef Cheek
牛肉好嫩,啲汁同牛肉好夾,薯蓉都好軟綿綿😽

😋Sukiyaki Sirloin Roll(+$50)

😋Tiramisu (+$38)
最後埋尾食多個甜品,好滿足

同男朋友飲飽食醉好開心,誠意推介大家經過灣仔去試下。