2024-01-29 586 浏览
Bakehouse的魔力......你以为Bakehouse热潮会过去咁你就错啦🤣Bakehouse系湾仔条人龙每日都系咁多,而家仲有好多游客特登买Bakehouse既葡挞食,仲见过有游客一买就买左二打葡挞带上飞机慢慢食,证明Bakehouse既吸引力有几强大👍⭐Bakehouse一直主打自家养殖酵母,而酸种葡挞就系最受欢迎。每一次食Bakehouse葡挞我都依然仲会觉得好幸福,焗都金黄焦糖色既酸种葡挞酥皮超松脆,每一层都分明。一食落口个蛋浆好软滑,真系食一个都唔够,食完一个又一个😆原来Bakehouse只系得湾仔门市可以堂食👍如果想堂食Bakehouse就可以过黎湾仔食,除左葡挞Bakehouse都仲有好多出色既面包😜
咁你就错啦🤣

2024-01-23
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
用餐时段
下午茶