2008-12-05 4 浏览
朋友話以往經過此店也是很多客人, 揾日要試下噃! 好! Go go go!!! 4-12-2008 晚上三人同行, 一入到去, 就覺得枱椅也很窄! 張檯細到吖! 很辛苦才能坐下來! 我們先叫三種小吃及飲品! 蒸粉卷及春卷的內容是一樣的, 冇d新意!!! 龍脷紙米卷方面, 大家也吃不出裡面有魚噃!! 飲品方面, 我們叫了蓮子紅豆冰、芒果西米冰及薑蜜, 味道普通啦! 忽然聽到一對小情人投訴的声音! 原來他們叫的是一杯紅荳冰嘅! 誰不知來了一杯椰汁冰噃! 他們想更換, 但店員竟說”己经整左啦噃!” 大家也聽得出她想顧客就範吧!! 但小情人一於據理力爭之下, 店員只好死死地氣換給他們。她們的服務態度真是$$^%^&*&*(%$$(*^&^%!!! 之後我們叫了三碗湯粉, 包括有三絲湯河, 豬扒撈檬及雞亦湯檬! 雞亦……得个大字, 冇驚喜!! 豬扒 …… 仲乾過破產人仕的荷苞! 朋友話食完个三絲湯河後, 个胃唔舒服噃! 唔會再來!!!
朋友話食完个三絲湯河後, 个胃唔舒服噃!
唔會再來!!!